You are currently viewing כמה זמן טיסה לתאילנד בנגקוק?10 מסעדות ברמת מישלן בבנגקוק
נזירים בהודיאיסטים לפני תפילה במקדש

כמה זמן טיסה לתאילנד בנגקוק?10 מסעדות ברמת מישלן בבנגקוק

נפתחו נתיבים חדשים לתאילנד מעל סעודיה ואמירויות וזמן הטיסה לבנגקוק מנתבג קוצר בצורה משמעותית.

אבל עדין רק אלעל טסה בצורה ישירה לבנגקוק והמחירים אכן יקרים

זמן טיסה מתל אביב לבנגקוק הוא 11 שעות ו15 דקות החזור יהיה 10 שעות ו30 דקות בטיסה ישירה עם חברת אלעל.

המחירים היו בין 3200 שקלים לכרטיסים הזולים וזה יכול להיות הרבה הרבה יותר יקר [בסוכות ראיתי כרטיס ב11,600 שקל תיירים העיקר מדינת ישראל נתנה להם ערבות להלוואות שלהם וככה הם מחזירים לנו]

אני רוצה לומר שטיסה סדירה עם רויאל גורדניין או אמיירטס היא הרבה יותר זולה אבל זה גם לא נכון המחיר הכי זול שמצאתי לנובמבר דצמבר [לא טרחתי לחפש לאוקטובר בחגים] הוא 2300 שקל שזה יותר זול מטיסות הסדירות של אלעל אבל עדין יקר מה שכן הטיסות עדין היו אותו זמן עם קונקטשיין כמו טיסה ישירה של אלעל ,כנראה כי הם עדין לא משתמים במסלולים החדשים מעל ערב הסעודית. [שיקולי תקציב כנראה או בירוקרטיה]

כמה זמן טיסה לתאילנד בנגקוק?איפה לאכול בבנגקוק

לבנגקוק יש הרבה מה להציע בין אם אתם, המחפשים סגנון, אווירה וטעם. כלומר, שלא כמו כלום, טעמתם אי פעם בעבר או הזדמנות לפגוש שפים מפורסמים בעולם, סלבריטאים

10 סופרנגה x, שורשים, סופר x שורשים מציעים את הכל אם אתם מחפשים את התערובת הנכונה של מטבח מסורתי, קוקטיילים יצירתיים ואווירת הצ’יל-אאוט המושלמת האולטימטיבית על גדת הנהר. אם חיפשתם את עשרת המדורים הטובים ביותר למסעדות תאילנדיות, כמעט בוודאות נתקלתם בבעלים ת’נוריק, אתרי הסופרנגה האחרים של ליאורה רוג’ר, שהיו כמעט בכל רשימת מבקרי האוכל בבנגקוק.

במשך כמה שנים, סופרנגה נוסדה על ידי ליורה ראג’ כדי לכבד את המתכונים הביתיים של סבתו המנוחה, הכוללים כמה מאכלים מחוף הים המזרחי של תאילנד שקשה להשיג ברוב בנגקוק. מסעדות,

זמן טיסה לתאילנד

9. סרוואן סרוואן זכה בכוכב מישלן על ידי המישלן המכובד, מדריך בנגקוק, מסיבה כלשהי.

כן, פירוש שמה של המסעדה הוא גן עדן בתאילנדית וכן, תרגישו קרובים יותר לכוכבים אחרי הארוחה כאן, אבל אתם יכולים גם לצפות לחוויה אינטימית של אוכל משובח עם מטבח תאילנדי אותנטי ומלא המצאה שמופק על ידי שף מיומן בצורה פנומנלית. זה פשוט חלק מהטובים בבנגקוק. תפריט הטעימות בן 10 המנות בסרוואן מחולק למנות המייצגות את כל הנושאים והטכניקות השונות המשמשות לבישול תאילנדי.

כאן תוכלו לנסות מטבל מותסס גולמי, מאכלים מבושלים בגריל, מוקפצים, קארי ומתוקים, וההנאה מתחילה עוד לפני שמגיעים לתפריט. המתאבן המשלים הוא מזל קאי, קואי סוס, ביצת וידה מעוטרת בטמרינדי שמנת, רוטב ושמן צ’ילי ומוגש בקן ציפורים. הוא קטן ועדין, אבל הוא עמוס בטעמים והוא נותן את הטון להמשך הארוחה.

8.

metsa luna mezzoluna הוא של בנגקוק, המסעדה הכי מושקעת, המסעדה והאוכל כאן, 65 קומות מעל נהר צ’או פרייה, והנוף העירוני הוא אחד הדברים הטובים ביותר לעשות בעיר, במיוחד מאז שהמסעדה זכתה בשני כוכבי מישלן על ידי בנגקוק, מדריך מישלן וכוללת את פלטת הצבעים מתבשלת בישול של שף, רוקי קוואסאקי, שעבד במטבחי מישלן בצרפת, בארצות הברית וביפן מולדתו, מאז שהשתלט על שף המטבח במטזלונה ב-2015 קוואסאקי מיזג את טכניקות הבישול הצרפתיות המעולות שלו, עם כמה מהמעדנים הנדירים ביותר באסיה. קחו, למשל, את בשר הבקר nigata murakami wagyu שקוואסאקי מייבא אך ורק מיפן לתאילנד. מקורו של בשר הבקר הוא בגזע קטן של עגלים איכותיים שנבחרו בקפידה, הניזונים מאורז, קש, חציר ותרכובת פרימיום הניזונים בניגר למחוז, מה שמעניק לו מרקם קטיפתי ונמס בפה,

כמה זמן טיסה לתאילנד בנגקוק?איפה לאכול בבנגקוק

7.

somtam. תעזו, בעוד שבבנגקוק יש שפע של מסעדות מסוגננות. המטבח הצפון-מזרחי הלוהט של תאילנד, המכונה מטבח איסאן, סובל מתת-ייצוג גרוע מחוץ לחור בקירות ובעגלות הרחוב.

Somtam, Dare הוא מטבח צפון מזרחי אותנטי שכבר זכה לתשומת לב רבה בזכות שילוב של חברים ובני משפחה, עם שורשים חזקים באזור איסאן. Somtam dare מגישה אוכל רחוב איסאן פופולרי כגון לה טורט, חזיר טחון חריף, סלט, תירס, מו יאנג בגריל, בשר חזיר במרינדה, קצת מון פרת טום פלטו, פפאיה לא בשלה מגוררת עם מקרל בגריל ואורז קוקוס וטום סו או סקוניקורן, סומטם עם ורמיצ’לי תאילנדי ופופ לבן מרכיב שלא ניתן למצוא בבנגקוק, אחד הענפים הראשונים של סומתום מעז שנוצר על ידי אחד ממייסדיו,

6.

fanarock leora weraj במנהטן. ניו יורק רכשה כוכב מישלן, שישה, הבעלים המקומיים יכולים מרקוביץ’ ואחותו התכסיס לבוא ממשפחה של אוכלים מסורתיים והם, הכניסו את אהבתם למסורתית במנות תאילנדיות שקשה למצוא בתצוגה במקום, מסעדה חדשה ומקסימה בלבוש, עם עתיקות כלובי ציפורים מעץ, משוטים ישנים מהשוק הצף וארונות ספרים מלאים בספרי בישול תאילנדיים, התפריט נרחב ומגוון, עם בולטים כמו ללכת לאן וואן, תבשיל rama v royal court מבושל עם בשר בקר או חזיר עם עשבי תיבול תאילנדיים ארומטיים וממרח שרימפס, שהוא יוצא דופן, ארומטי וטעים, המדריך החדש של מישלן בנגקוק, הגדיר את המסעדה כאפשרות

bib gourmand: 5.

lenormandy. מסעדה צרפתית אלגנטית זו בקומה העליונה של המלון האוריינטלי היא מוסד בבנגקוק. מסעדת שני כוכבי מישלן זו היא אחד ממסעדות היוקרה האלגנטיות והאקסקלוסיביות ביותר בבנגקוק.

כבד אווז, אחות קלויה על מתלה כבש, הם רק שניים מגולות הכותרת בתפריט שהכינו המאסטר-שפים הצרפתים המבקרים במגורים, כולם מוגשים בסביבה אלגנטית עם נוף של נהר צ’או פרייה. ארוחת הצהריים הקבועה אמנם מאפשרת לפאופרים לסעוד כמו בני מלוכה ולהתענג על המסעדה המעודנת ביותר בבנגקוק, אבל ארוחת הערב היא מגרסת בנקים מוחלטת, תפריט קבוע של מנות ראשונות וקינוחים. חמש מאות באט ומפגיש אתכם עם מטבח ברמה עולמית.

כמה שעות טיסה לתאילנד

4.

ארבעה שף נאסארה מצויד טון, טסינאקה ג’ון, האיש מאחורי המסעדות הנודעות, לאדו ואסם הוא מצרך מרכזי בסצנה הקולינרית בבנגקוק. נסארה, העסק החדש ביותר שלו נקרא על שם סבתו המנוחה ומציג לראווה. מנות משפחתיות תאילנדיות מסורתיות, המוצגות בתפריטי טעימות קבועים של 12 מנות שלוקחות אתכם דרך מגוון מטבחים תאילנדיים, זוכים לדגדג את טעמכם עם ארוחות כמו קארי סרטנים, המוגשות על עלה חיפושית פריך עם קוויאר או חרא קלאסי של חרא בזיליקום קדוש תאילנדי מוקפץ עם בשר וואגיו רך ביותר בחדר אוכל אינטימי עם 10 מושבים בלבד, כן, יש להזמין מקום מראש.

3.

טון שף יכול לרכוב על פאד תאילנדי בר יין אופנתי עם פאד תאילנדי ישן וטוב ללכת עם הקוקטיילים שלך מציע תפריטי טעימות לשנת 1990 באט אם אתה עדיין רעב ראש למטה לשף, טון’ס מאי, raipad תאילנדי, בר יין שיקי עם פד תאילנדי ישן מעולה ללכת עם המשקאות שלך, 3 gaa עם הצגת המהדורה השנייה של מישלן, ספר ההדרכה של בנגקוק בשנת 2019, המדריך של בנגקוק, חדשני, מסוגנן ומעודן, אוכל משובח הגיע לגבהים חדשים Gaa, המציגה, טוויסטים ברורים ומגוונים ביריד ההודי והתאילנדי המוגשים עם מצגות מעודנות וטכניקות יצירתיות של השף הראשי, גארי מורורה, האישה ההודית הראשונה שזכתה לכבוד מישלן נמצאת בראש רשימת המצטרפים החדשים שקיבלו אורורה של כוכב אחד, שהוא ממומבאי, עזב קריירה בעיתונות כדי להירשם ללה קורדון בלו, בית הספר המפורסם לקולינריה של צרפת ולאחר מכן לעבוד בנומה בקופנהגן, כמו גם תקופה עם השף, גורדון רמזי בורה בדובאי,

2.

סירינג, תומס ומתיאס סרינג, הם טבחים נהדרים ותאומים זהים. הם הפכו את הווילה הישנה והמקסימה שלהם בבנגקוק למסעדת גן קטנה המגישה מאכלים מהמטבח הגרמני והאירופי.

חלל הפנים של סורינג, שעוצב בהשראת זיכרונות ילדות ומסורות משפחתיות, כולל בית זכוכית לגינה חורפית המשקיפה על הגינה, כמו גם סלון אטרקטיבי, פינת אוכל ומטבח שבו הלקוחות יכולים לשבת ליד דלפק השף ולחזות בתפריט הקבוע של תשע או שתים עשרה הסירנות. להיות מבושל spatzle, ביצה דרום גרמנית, צלחת אטריות מוגש עם כמהין שחורות ולכלוך הימלאיה. שמים וארץ עשויים מתפוחי אדמה פריכים.

1.

פודינג שחור ותפוחים ירוקים הם שני בולטים א-לה-קארט. תפריטי הטעימות מתחילים ב-3500 באט ומשם עולים גבוה יותר. טון אחד של שף דו טון טסינאקה ג’ון מפקח עליו, מוסד האוכל המשובח והנינוח הזה בהשפעת תאילנדית, ומנצל היטב את יכולותיו שפותחו בפארק מדיסון 11 בניו יורק, כשהוא מכין פרשנויות מודרניות לקלאסיקות תאילנדיות.

שמה של המסעדה הוא מחזה על המילה התאילנדית roudu, שפירושה עונות השנה, ותפריטי הטעימות כאן כוללים שפע של אוכל עונתי ומרכיבים שנאספו מחקלאים מקומיים, דייגים ומקורות אחרים. המצגת מעולה ובהתחשב בכך ששפטון הוא גם סומלייה מיומן, זיווגי היין מרחבי העולם הם ברמה עולמית.

כתיבת תגובה