You are currently viewing 10 מסעדות מומלצות בניו יורק

10 מסעדות מומלצות בניו יורק

1. Il Mulino New York – איטלקית: המסעדה האופנתית הזו במנהטן מגישה מנות איטלקיות קלאסיות אהובות כמו אנטיפסטי, פסטות ובשרים עם טוויסט מודרני. תוכלו לבחור בין מנות ייחודיות כגון בוקטיני אל’אמטריצ’יאנה, ניוקי ריקוטה וריזוטו אלה מילנזה.

איל מולינו ניו יורק (באנגלית: Il Mulino New York) היא מסעדה איטלקית יוקרתית הממוקמת בשכונת גריניץ’ וילג’ במנהטן. המסעדה נוסדה בשנת 1981 על ידי פרננדו מסי ואחיו, שהביאו את המתכונים האיטלקיים המסורתיים של משפחתם ואת הטכניקות הקולינריות לעיר ניו יורק. מסעדת Il Mulino צברה מוניטין של מגישה כמה מהאוכל האיטלקי הטוב ביותר בעיר, וזכתה בפרסים רבים לאורך השנים, כולל שלושה כוכבים מהניו יורק טיימס ומקום נחשק ברשימת 50 המסעדות הטובות בעולם.

תפריט המסעדה כולל מגוון מנות איטלקיות קלאסיות, לרבות פסטה, פירות ים ומנות בשר. כמה ממנות הדגל של מסעדת איל מולינו כוללות את הספגטי alla carbonara, העשוי מביצים, פנצ’טה וגבינת פקורינו, ואת ה-agnello al forno, תבשיל טלה צלוי המוגש עם תפוחי אדמה וירקות. בנוסף לחדר האוכל הראשי, המלון כולל גם בר יין וחדר אוכל פרטי לאירועים מיוחדים.

האווירה במלון איל מולינו אלגנטית ומתוחכמת, עם מפות שולחן לבנות, חיפויי עץ כהים ויצירות אמנות בטוב טעם המעטרות את הקירות. השירות ללא דופי, עם צוות קשוב ובעל ידע ששמח להמליץ ולהבטיח לסועדים חוויה בלתי נשכחת.

בסך הכל, Il Mulino New York היא מסעדה איטלקית מהשורה הראשונה המושלמת לאירועים מיוחדים או פשוט לבילוי לילי בעיר. האוכל הטעים, האווירה האלגנטית והשירות המעולה הופכים אותו לאחד מיעדי האוכל המובילים בעיר ניו יורק.

2. מומופוקו נודלס בר – יפנית: מסעדת הראמן הפופולרית של השף דיוויד צ’אנג, הממוקמת באיסט וילג’, מציעה שילוב ייחודי של מנות ראמן מסורתיות כמו ראמן שויו, ראמן חזיר ומיסו ראמן, כמו גם מנות חדשניות כמו תבשיל קימצ’י ובטן חזיר קריספית.

מומופוקו נודלס בר (Momofuku Noodle Bar) היא מסעדת פיוז’ן אסייתית פופולרית הממוקמת בשכונת איסט וילג’ (East Village) במנהטן. המסעדה, שנוסדה על ידי השף דיוויד צ’אנג בשנת 2004, צמחה לאימפריה קולינרית, עם מיקומים ברחבי העולם ומוניטין של הגשת אוכל חדשני וטעים.

התפריט בבר Momofuku Noodle כולל מגוון מנות בהשראת טעמים וטכניקות אסייתיות, בדגש על נודלס ומאכלים מנחמים אחרים. כמה ממנות הדגל במסעדה כוללות את כנפי העוף הפריכות המתובלות, כתף החזיר בו סאם ולחמניות באו מאודות במילוי בשרים וירקות מלוחים. במסעדה יש גם מבחר גדול של סאקה ומשקאות אלכוהוליים אחרים שיתאימו לארוחה שלכם.

האווירה בבר Momofuku Noodle היא נינוחה ונינוחה, עם מטבח פתוח, מקומות ישיבה משותפים ועיצוב מינימליסטי. השירות ידידותי ויעיל, עם שרתים הבקיאים בתפריט ושמחים להמליץ עליו.

בנוסף לבר נודלס, יש במומופוקו מספר אפשרויות נוספות לסעודה באזור, לרבות מסעדת גורמה, מאפייה ובר. כל המסעדות הללו הן חלק מקבוצת מומופוקו, והן חולקות מחויבות לשימוש במרכיבים טריים ואיכותיים ולחוויית סעודה ייחודית.

בסך הכל, מומופוקו נודלס בר הוא בחירה מצוינת עבור כל מי שמעוניין לנסות מטבח פיוז’ן אסייתי חדשני וטעים באווירה נינוחה ונינוחה. עם האוכל הטעים והשירות הידידותי שלה, אין פלא שהמסעדה הפכה ליעד כל כך פופולרי באיסט וילג’.

3. ז’אן-ז’ורז’ – צרפתית: מסעדת West Village של השף עטור כוכבי המישלן ז’אן-ז’ורז’ וונגריכטן מציעה תפריט צרפתי-אסייתי יוקרתי הכולל מנות כמו כבד אווז צרוב, חזה ברווז פריך ולובסטר מיין.

המסעדה, שנוסדה על ידי השף הצרפתי ז’אן-ז’ורז’ וונגריכטן בשנת 1997, צברה מוניטין של מגישה כמה מהמטבחים הטובים ביותר בהשראה צרפתית בעיר ניו יורק.

התפריט של מסעדת ז’אן-ז’ורז’ (Jean-Georges) כולל מגוון מנות המציגות לראווה את התערובת הייחודית של וונגריכטן (Vongerichten) של טעמים צרפתיים ואסייתיים. בין המנות הבולטות במסעדה ניתן למנות את כבד האווז הצרוב עם תאנים ואנדיב מקורמל, סלט הלובסטרים עם אבוקדו ואשכולית, ואת הבקלה השחורה הצלויה עם שומר קלוע ותפוז. בנוסף לחדר האוכל הראשי, המלון כולל גם אזור בר וחדר אוכל פרטי לאירועים מיוחדים.

האווירה במלון אלגנטית ומתוחכמת, עם מפות שולחן לבנות, חיפויי עץ כהים וחלונות מהרצפה עד התקרה המציעים נופים מדהימים של סנטרל פארק. השירות ללא דופי, עם צוות קשוב ובעל ידע ששמח להמליץ ולהבטיח לסועדים חוויה בלתי נשכחת.

בנוסף למסעדה הראשית, לז’אן-ז’ורז’ יש מספר מסעדות נוספות באזור, כולל בית קפה לא פורמלי, מסעדת סושי ומאפייה. כל המסעדות הללו הן חלק מקבוצת ז’אן-ז’ורז’, והן חולקות מחויבות לשימוש במרכיבים טריים ואיכותיים ולחוויית סעודה ייחודית.

בסך הכל, Jean-Georges היא מסעדת אוכל משובחת מהשורה הראשונה המושלמת לאירועים מיוחדים או פשוט לבילוי לילי בעיר. האוכל הטעים, האווירה האלגנטית והשירות המעולה הופכים אותו לאחד מיעדי האוכל המובילים בעיר ניו יורק.

4. טוטו ראמן – יפנית: מסעדת Hell’s Kitchen הנעימה הזו מגישה מנות ראמן טעימות כמו ראמן טונקוטסו, מיסו ראמן וראמן שיו עם טעמים יפניים אותנטיים.

מסעדה הממוקמת בשכונת הלס קיצ’ן במנהטן. המסעדה, שנוסדה על ידי השף טקאטושי טוגו בשנת 2005, צברה מוניטין של מגישה כמה מהראמן הטובים ביותר בניו יורק.

התפריט של טוטו ראמן כולל מגוון מנות הכוללות אטריות טריות בעבודת יד במגוון אפשרויות מרק, כולל טונקוטסו (עצם חזיר), שויו (רוטב סויה) ומיסו (ממרח סויה). כמה מהמנות הבולטות במסעדה כוללות את ראמן המיסו המתובל, ראמן העוף פאיטן ואת הטסוקמן טובל אטריות. במסעדה יש גם מבחר של צלחות קטנות, כגון גיוזה (כופתאות) וקראג ‘ (עוף מטוגן), כמו גם מגוון של סאקה ומשקאות אלכוהוליים אחרים.

האווירה במלון טוטו ראמן היא נינוחה ונינוחה, עם מטבח פתוח ועיצוב מינימליסטי. המסעדה ידועה בשירות המהיר שלה, עם שרתים יעילים וקשובים. למרות הפופולריות שלו, טוטו ראמן אינו מקבל הזמנות, אז היו מוכנים לחכות בתור לשולחן, במיוחד בלילות עמוסים.

בנוסף למסעדה הראשית, לטוטו ראמן יש מספר מיקומים נוספים ברחבי העיר, כולל אחד במידטאון ואחד באיסט וילג’. מיקומים אלה מציעים את אותו אוכל טעים ושירות מהיר כמו המסעדה המקורית.

בסך הכל, טוטו ראמן הוא בחירה מצוינת עבור כל מי שמחפש לנסות כמה מהראמן הטוב ביותר בניו יורק. האטריות הטעימות שלו, המרק הטעים והאווירה הלא פורמלית הופכים אותו ליעד חובה עבור חובבי המטבח היפני.

5. קאו נודלס שופ – תאילנדי: אוכל רחוב תאילנדי אותנטי נמצא בתפריט במקום הזה בלואר איסט סייד, כולל קארי טעים, נודלס ומרקים כמו קאו סואי ובקר נאמטוק.

מסעדה הממוקמת בשכונת לואר איסט סייד במנהטן. המסעדה ידועה באוכל הרחוב התאילנדי האותנטי והטעים שלה, עם תפריט הכולל מגוון אטריות, מנות אורז וצלחות קטנות.

כמה מהמנות הבולטות ב-Khao Noodle Shop כוללות את הקאו סוי, מרק אטריות קארי עם חלב קוקוס ומבחר חלבונים, ואת הגאנג האנג האנג, קארי בטן חזיר עם תמרינדי ושום כבוש. המסעדה מציעה גם מבחר של משקאות מרעננים, לרבות תה קר תאילנדי ומי קוקוס, כמו גם מגוון רחב של בירות ויינות.

האווירה בחנות קאו נודלס (Khao Noodle Shop) נינוחה ותוססת, עם עיצוב ססגוני ומטבח פתוח והומה. השירות ידידותי ויעיל, עם שרתים הבקיאים בתפריט ושמחים להמליץ עליו.

בסך הכל, קאו נודלס שופ היא בחירה מצוינת לכל מי שמחפש לנסות אוכל רחוב תאילנדי אותנטי וטעים בסביבה נינוחה ותוססת. המנות הטעימות והמשקאות המרעננים שלה הופכים אותה ליעד פופולרי בקרב חובבי המטבח התאילנדי.

6. דל פוסטו – איטלקית: המסעדה האיטלקית היוקרתית של מריו בטאלי ולידיה בסטיאניץ’ מציעה שילוב מפתה של מנות כמו פסטות טריות, פירות ים על החוף ובשרים צלויים.

מסעדה הממוקמת בשכונת צ’לסי במנהטן. המסעדה, שנוסדה על ידי המסעדן ג’ו בסטיאניץ’ והשפית לידיה בסטיאניץ’ בשנת 2005, צברה מוניטין של מגישה כמה מהמטבח האיטלקי הטוב ביותר בניו יורק.

התפריט במלון דל פוסטו כולל מגוון רחב של מנות איטלקיות קלאסיות, לרבות פסטה, פירות ים ומנות בשר. בין המנות הבולטות במסעדה ניתן למנות את הריזוטו אלה מילאנזה, העשוי מזעפרן ופרמזן, ואת הפילה די מנזו אל פפה ורדה, פילה מיניון ברוטב פלפל ירוק. בנוסף לחדר האוכל הראשי, המלון כולל גם חדר אוכל פרטי לאירועים מיוחדים.

האווירה במלון אלגנטית ומתוחכמת, עם מפות שולחן לבנות, חיפויי עץ כהים ויצירות אמנות בטוב טעם המעטרות את הקירות. השירות ללא דופי, עם צוות קשוב ובעל ידע ששמח להמליץ ולהבטיח לסועדים חוויה בלתי נשכחת.

בסך הכל, Del Posto היא מסעדה איטלקית מהשורה הראשונה המושלמת לאירועים מיוחדים או פשוט לבילוי לילי בעיר. האוכל הטעים, האווירה האלגנטית והשירות המעולה הופכים אותו לאחד מיעדי האוכל המובילים בעיר ניו יורק.

7. Má Pêche – וייטנאמית: מסעדת מידטאון של דיוויד צ’אנג ידועה במנות בהשראה וייטנאמית כמו פו, באן מי וסלט בקר חריף.

מסעדה הממוקמת בשכונת מידטאון במנהטן. המסעדה היא חלק מקבוצת מומופוקו, שנוסדה על ידי השף דיוויד צ’אנג, וידועה באוכל החדשני והטעים שלה.

התפריט ב-Má Pêche כולל מגוון מנות בהשראת טעמים וטכניקות אסייתיות, בדגש על פירות ים ובשרים אחרים. כמה מהמנות הבולטות במסעדה כוללות את העוף הצלוי עם האורז הדביק, את הצלעות הקצרות הקלויות עם קימצ’י, ואת רול הלובסטר עם יוזו מאיו. במסעדה יש גם מבחר גדול של סאקה ומשקאות אלכוהוליים אחרים שיתאימו לארוחה שלכם.

האווירה במלון היא נינוחה ונינוחה, עם מטבח פתוח, מקומות ישיבה משותפים ועיצוב מינימליסטי. השירות ידידותי ויעיל, עם שרתים הבקיאים בתפריט ושמחים להמליץ עליו.

בנוסף למסעדה הראשית, יש ב-Má Pêche מספר מסעדות נוספות באזור, לרבות מסעדת גורמה, מאפייה ובר. כל המסעדות הללו הן חלק מקבוצת מומופוקו, והן חולקות מחויבות לשימוש במרכיבים טריים ואיכותיים ולחוויית סעודה ייחודית.

בסך הכל, Má Pêche הוא בחירה מצוינת עבור כל מי שמעוניין לנסות מטבח פיוז’ן אסייתי חדשני וטעים באווירה נינוחה ונינוחה. עם האוכל הטעים והשירות הידידותי שלה, אין פלא שהמסעדה הפכה ליעד כל כך פופולרי במידטאון מנהטן.

8. קרבון – איטלקית: מנות איטלקיות עשירות ודקדנטיות כמו פרמיג’יאנה עגל, ספגטי קרבונרה ובוראטה מוגשות כולן באווירה תוססת במסעדת הכפר הפופולרית.

מסעדה הממוקמת בשכונת גריניץ ‘ וילג ‘במנהטן. המסעדה הוקמה בשנת 2013 על ידי השף מריו קרבון ושותפיו, וצברה מוניטין של הגשת כמה מהאוכל האיטלקי הטוב ביותר בניו יורק.

התפריט במלון כולל מגוון רחב של מנות איטלקיות קלאסיות, לרבות פסטה, פירות ים ומנות בשר. כמה מהמנות הבולטות במסעדה כוללות את הלינגוויני וונגולה, העשוי צדפות ויין לבן, ואת פרמיג’יאנה עגל, קציצת עגל לחם ומטוגן המוגשת עם רוטב מרינרה וגבינת מוצרלה. בנוסף לחדר האוכל הראשי, בקרבון יש גם חדר אוכל פרטי לאירועים מיוחדים.

האווירה ב-Carbone אלגנטית ומתוחכמת, עם נשפי עור אדומים, מפות שולחן לבנות וחיפויי עץ כהים. השירות ללא דופי, עם צוות קשוב ובעל ידע ששמח להמליץ ולהבטיח לסועדים חוויה בלתי נשכחת.

בסך הכל, Carbone היא מסעדה איטלקית מהשורה הראשונה המושלמת לאירועים מיוחדים או פשוט לבילוי לילי בעיר. האוכל הטעים, האווירה האלגנטית והשירות המעולה הופכים אותו לאחד מיעדי האוכל המובילים בעיר ניו יורק.

9. פיתוי – סיני: פנסים אדומים מאירים את המקום הזה בווסט וילג’, שם האורחים נהנים ממנות בהשפעה אסייתית כמו ברווז פקין, צלעות חזיר סצ’ואן ולחמניות באו מאודות.

מסעדה הממוקמת בשכונת ווסט וילג ‘במנהטן. המסעדה ידועה בברווז פקין שלה, המבושל בתנור בהתאמה אישית ומוגש עם ליווי מסורתי כגון פנקייק, רוטב הויסין ובצל ירוק.

בנוסף לברווז של פקין, ל-Decoy יש גם תפריט הכולל מגוון מנות נוספות בהשראת טעמים וטכניקות סיניות. כמה מהמנות הבולטות במסעדה כוללות את העוף המטוגן הפריך עם תבליני סצ’ואן, השעועית הירוקה המטוגנת בווק עם השום, ומרק אטריות הבקר הקלוע. במסעדה יש גם מבחר גדול של סאקה ומשקאות אלכוהוליים אחרים שיתאימו לארוחה שלכם.

האווירה במלון אלגנטית ומתוחכמת, עם חיפויי עץ כהים, מפות שולחן לבנות ויצירות אמנות בטוב טעם המעטרות את הקירות. השירות ללא דופי, עם צוות קשוב ובעל ידע ששמח להמליץ ולהבטיח לסועדים חוויה בלתי נשכחת.

בסך הכל, Decoy הוא בחירה מצוינת עבור כל מי שמחפש לנסות מטבח סיני אותנטי וטעים בסביבה מתוחכמת. האוכל הטעים והשירות המעולה שלה הופכים אותה ליעד פופולרי עבור חובבי אוכל סיני בווסט וילג ‘.

10. Eleven Madison Park – אמריקאי: המסעדה עטורת כוכבי המישלן של השף דניאל האם מציעה תפריט טעימות משתנה של מנות יצירתיות כמו טרטר צדפות, חזיר יונק צלוי וכבד אווז טרין.

מסעדה הממוקמת ברובע פלאטירון במנהטן. המסעדה נוסדה בשנת 1998 על ידי השף דניאל הום והמסעדן וויל גוידארה, וצברה מוניטין של מגישה כמה מהמאכלים הטובים ביותר בניו יורק.

התפריט ב-Eleven Madison Park כולל מגוון מנות המציגות לראווה את השילוב הייחודי של Humm בין טכניקות קלאסיות ומודרניות. המסעדה מציעה תפריט טעימות ואפשרויות א-לה-קארט, והמנות משתנות לעתים קרובות כדי לשקף את עונות השנה ואת המרכיבים הטריים ביותר הזמינים. בין המנות הבולטות במסעדה ניתן למנות את העוף הצלוי עם כמהין שחורות, את בקר הוואגיו עם שורש הסלרי, ואת סופלה השומשום השחור עם קרמל. בנוסף לחדר האוכל הראשי, מלון וואן מדיסון פארק כולל גם חדר אוכל פרטי לאירועים מיוחדים.

האווירה במלון אלגנטית ומתוחכמת, עם מפות שולחן לבנות, חיפויי עץ כהים וחלונות מהרצפה עד התקרה המציעים נופים מדהימים של פארק מדיסון סקוור. השירות ללא דופי, עם צוות קשוב ובעל ידע ששמח להמליץ ולהבטיח לסועדים חוויה בלתי נשכחת.

בסך הכל, Eleven Madison Park היא מסעדת אוכל משובחת מהשורה הראשונה המושלמת לאירועים מיוחדים או פשוט לבילוי לילי בעיר. האוכל הטעים, האווירה האלגנטית והשירות המעולה הופכים אותו לאחד מיעדי האוכל המובילים בעיר ניו יורק.

כתיבת תגובה