You are currently viewing כמה זמן טיסה לשיקגו? ו- כמה עולה פיצה שיקגו סטייל

כמה זמן טיסה לשיקגו? ו- כמה עולה פיצה שיקגו סטייל

זמן הטיסה לשיקגו מתל אביב הוא 12 שעות ו45 דקות בטיסה ישירה זמן טיסה משיקגו לישראל הוא 11 שעות ו25 דקות.

נכון לסתיו 2022 רק חברת קונטינטל אמריקאית מפעילה קו טיסות בין תל אביב לעיר הרוחות היא מפעילה 3 טיסות שבועיות לכל כיוון במטוסי 787 חדשים של חברת בוינג.

מחיר הטיסה הכי זול הוא סביב ה800 דולר למרות שבלתי אפשרי למצוא אותו כיום וכיום המחירים הזולים לרוב התאריכים הם 1000 דולר שזה מחיר סביר לטיסה ארוכה במיוחד למי שרוצה להגיע לשיקגו.

מחיר הכרטיס כולל מזוודות 23 קילו ווי פי חינם על המטוס שהיום זה די נדיר לקבל ויפי חינם [אלעל אני מדבר אליכם(:]

כמה זמן טיסה לשיקגו? ו- כמה עולה פיצה שיקגו סטייל

פיצה המנה העמוקה הטובה ביותר בעולם כולו היא שיקגו אילינוי משולבת 1837 הבית של שש פעמים אלוף NBA שוורים ומקום הולדתו של פיצה מנה עמוקה מפורסמת בעולם.

נקרא lou’s אנחנו הולכים לאכול המון פיצה צלחת עמוקה בסגנון שיקגו ועד הסוף נכתיר את האלוף הבלתי מעורער אז קדימה לעדן את זה כמו כפתור ובואו נתכונן לאכול קצת פיצה עם מזלג וסכין של כל הפיצריות .

על סדר היום שלנו ברטולי הוא החדש ביותר שהוקם בשנת 2013 על ידי בריאן טונדריק הם ממוקמים ממש ליד תחנת אדיסון בראון ליין בואו נלך בפנים ו

קבל כמה מנה עמוקה סטיב דולינסקי קורא לזה פיצה המנה העמוקה מספר אחת שלו בשיקגו אז יש לה מוניטין לא קטן לפני זה כדי להפוך את התחרות הזו להוגנת בכל פיצרייה אחת אנחנו מקבלים נקניקייה בינונית צלחת עמוקה פיצה בסגנון שיקגו בייבי זו הדרך היחידה ליישר את המגרש הם גם מוכרים את זה לפי הפרוסה אגב ג’ון זה לא הולך להיות 99 סנט אני לוקח ביסים גדולים של פיצה זו הדרך היחידה לעשות את זה לדעתי.

אז הם הביאו את הפיצה ההיא טרייה מהתנור כל הטעמים מתחברים סופר טוב ביחד קיבלתי אותו לקבל ביס שני עם פיצה צלחת עמוקה יש שני ויכוחים עכשיו מחוץ לעיר הוויכוח הוא האם זו פיצה אמיתית או לא וכמובן שכולכם יודעים שג’ון סטיוארט הידוע לשמצה רץ הוא הולך ואומר שזו לא פיצה אנחנו הולכים להתעלם מזה כי העובדה של העניין הוא שזו תקופת פיצה עכשיו בתוך העיר.

יש את הוויכוח הזה האם שיקגואים אמיתיים אוכלים פיצה מנה עמוקה והתשובה היא שזה די תלוי באופן אישי אם אני לא מצלם לערוץ אני הולך על פיצה בסגנון טברנה שרוב האנשים הולכים עליה גדלים זה מה שהמשפחה שלי הזמינה כמעט כל פעם עכשיו כשיש לי חברים ובני משפחה שמגיעים לעיר כן הם רוצים מנה עמוקה אז ניקח אותם ללוז או לג’ינו או לג’ורדנו כי זה בדרך כלל המקום שבו הם רוצים.

כדי ללכת אז אני מפנק אותם אבל יש מקומיים אחרים שאוכלים פיצה צלחת עמוקה על בסיס קבוע זה פשוט תלוי בטעם שלך ברור כל אלה פיצריות צלחת עמוקה הם לא הולכים לשרוד רק את הדולרים תיירים לבד זה היה סוף שבוע קר ומושלג אז פשטידת פיצה צלחת עמוקה חמה נחמד הוא מושלם להאכיל את הנשמה כאשר יש לך פרוסה גדולה של פאי ואת גבינה ורוטב נוטפים בכל מקום אתה בטח רוצה להשתמש במזלג וסכין אבל ברגע שאתה מקבל.

עד סוף הפיצה אתה יכול פשוט להרים את הקרום ככה וללכת על זה הקרום הולך מזהב לחום על שיפוע נחמד כי רוטב עגבניות הוא אדום יפה אתה יכול להגיד שהם משתמשים עגבניות טריות כאן כל כך הרבה גבינה זה פשוט נוטף החוצה כמו שאתה פורס את זה הגיע הזמן לדירוג הרשמי הראשון אנחנו הולכים להיות דירוג הקרום הגבינה הרוטב ואת נקניק איטלקי בסדר לקרום הייתי אומר ארבעה החוצה.

מתוך חמישה אהבתי את זה מתחת לפיצה אבל ברגע שהגעתי לסוף והתחלתי לאכול את הקרום זה לא היה כל כך טוב לי את הסלסה אני צריך לתת חמש מתוך חמש יש לו קצת חריפות העגבניות שהם טועמים מאוד טרי עבור הגבינה אני אצטרך לומר ארבעה מתוך חמישה זה היה נחמד ooey gooey אבל זה היה חסר קצת טעם כמו קצת ביס לזה אבל את הנקניקייה אני צריך לתת חמש מתוך חמש זה די ייחודי לי כמו לראות את הגדול.

נתחים של נקניק איטלקי שם הטעם היה על נקודה וכל טעם של כל דבר מחובר היטב יחד אז בסך הכל חתיכת פיצה נהדרת אנחנו הולכים להשוות את כל אלה פיצות צלחת עמוקה שונים אנחנו הולכים למצוא את הטוב ביותר עבור כולכם יש ביס מרובע נחמד יש כמעט קצת טעם מתוק שם כמה פיצות יש כמו קציצות כמה יש ממטרות קטנות אלה.

כמו נתחי נקניק ענקיים ממש התרגשתי כשלואיס חתך את הפיצה כי ראיתי גבינה נוטפת על הצדדים לא הצלחנו לגרום לגבינה להפסיק למשוך הייתה כל כך הרבה גבינה שמלאה בטעם אני גם אוהבת שזה לא סופר כבד לפעמים הקרום יכול להרגיש מאוד צפוף וזה ממש מרגיש סוג של אור בואו ננסה את הקרום

אני מוכן לתת את הדירוגים שלי של פיצה צלחת עמוקה של bartoli עבור הקרום אני הולך להגיד חמש אני באמת אוהב את החוץ זה מזכיר לי תירס יש קצת מתיקות הרוטב אני הולך לתת לו ארבעה סופר מוצק טעם ממש נחמד בסדר אז כמו כשאני מסתכל על הגבינה אני רוצה להיות כמו חמש כאשר אני טועם את זה טעם מוצק אני מחפש קצת של כמו וואו אז אני אגיד ארבע הנקניקייה טעימה

אבל אני אתן לזה שלוש אנחנו בהחלט יוצאים להתחלה שואגת שפיצה המנה העמוקה של ברטולי הייתה מדהימה אבל הגיע הזמן לתחנה הבאה שלנו בסיור בפיצרייה של המנה העמוקה בשיקגו יש לנו פייסנוס בשכונת העומס והחלוקה זה יום סוער וקר ירד שלג טון אתמול אז אני מוכן למנה עמוקה יותר בואו ניכנס לפיסאנו נוסדה על ידי רודי מלנתי ג’וניור בשנת 1991 והיום יש להם ארבעה

לוקיישנים ברחבי שיקגו קיבלנו פיצה מנה עמוקה בינונית עם גבינה ונקניק רודי מלנתי ג’וניור כפי שאולי ניחשתם שהוא בנו של רודי מרנרדי סניור עליו נדבר בהמשך הסרט אז וודאו שאתם שומרים על מנעול לזה קיבלנו פרוסה יפה ממש כאן המון רוטב גבינה נמסה יכולתי לראות חתיכת נקניק קרום תבלינים איטלקי נראה חום זהוב וטעים למה אני אני עדיין מדבר בואו נתעמק בפרוסת הפיצה העמוקה הזו שתאספו

הפרוסה והגבינה והנקניק הולכים ליפול בכל מקום בזמן שהיא חמה בואו נראה בקור הזה אתם רוצים להשתמש במזלג וסכין אמון בואו נלך וואו זה מדהים אוי אלוהים שהקרום נחמד ופריך למרות שהוא בתחתית המחבת משהו על הקרום הזה שבו הוא קצת פריך במיוחד אני מאוד אוהב את זה כמובן כמו שהפיצה היא

טעים להפליא זכור שעבדתי רגליים מוקדם יותר אז בניתי תיאבון נחמד גם זכור שזה לא מזון מהיר כשאתה נכנס לפיצרייה צלחת עמוקה אתה חייב לצפות לחכות 35 40 דקות עד שהעוגה הזו תיאפה לשלמות אז רק תזכור את זה שהם יגידו לך שזה לוקח 35 דקות זה בסדר אז כמובן שזה בסדר אתה לא יכול למהר שלמות זה כמעט כמו סוג של סגנון בית מרזח של קראנץ ‘אל הקרום

ויש לך חתיכות גדולות של נקניק שם רוטב עגבניות הוא באמת ממש מלוח יש גם תבלינים איטלקיים בכל רחבי המגע הסופי נחמד העליון עכשיו זה צלחת עמוקה אני לא בטוח למה אבל אני מרגיש כאילו זה טעם שונה כאשר אתה חותך אותו עם מזלג וסכין לעומת כאשר אתה מחזיק אותו ביד שלך ולאכול אותו לשים אותו בתגובות למטה אם יש לך את אותו הדבר מרגיש כשאתה אוכל בצלחת עמוקה

זה מה שאתה מכנה פרוסת פיצה יפה האווירה של המקום הזה כל כך מהנה שיש מזכרות ספורט בשיקגו בכל הקיר אני רואה תמונה של ירדן שם הם מכינים את בצק הפיצה שלהם טרי מדי יום ויש להם אפילו אפשרות ללא גלוטן העגבניות האלה כל כך אדומות כל כך אדומות אוי אלוהים הביס הראשון שלי מהפיצה הזו היה מדהים שיכולתי לטעום את המתיקות

מבין העגבניות והנקניק יש לו טון של טעם הקרום נחמד ופריך כמו לואי אני ממש נהנה מהתבלינים הנוספים שזה כל כך כיף להסתובב ולנסות את כל הפיצות העמוקות השונות האלה חוויה ייחודית ואני כל כך שמחה שאנחנו יכולים לחלוק את זה איתכם זו פיצה הפייסנו הראשונה שלי ואני לא מאוכזבת שאתם רואים את השכבות

עבור הקרום אני הולך ללכת עם ארבע אני באמת אוהב איך זה מאוד נחמד ופריך כל הדרך מתחת לפיצה על הקצוות נחמד מתפורר פריך אני צריך לתת את הרוטב חמישה כוכבים זה מדהים העגבניות מתוקות נקניק אני אתן את זה טעם ארבע טעים עכשיו עבור הגבינה אני הולך לתת את זה ארבע גם בסדר קיבלתי את הפרוסה השנייה שלי היו לי שתי פרוסות בברטולי אז זה רק הוגן שיש שתי פרוסות בכל מקום לפני שאני מקבל את שלי

דירוג הפיצה התקרר לא מעט אז אני כבר לא ממש צריך מזלג וסכין אני יכול לאכול את זה ביד הגבינה הולכת על גבי הקרום וככה הקרום נשאר כל כך פריך אני באמת אוהב את הקראנץ ‘בזה כל כך טוב לדבר על הקרום הייתי אומר ארבע וחצי מתוך חמש אני אוהב את קראנץ ‘ואני אוהב שזה לא יותר מדי הרבה קרום אז אתה באמת להתמקד בכל התוספות הגבינה הרוטב והנקניק אבל

זה יכול היה להיות כמו קצת יותר טעם בשבילי את הגבינה בשבילי חמישה מתוך חמישה קל זה היה סופר נמס באופן דומה חמישה מתוך חמישה עבור הרוטב אני פשוט באמת אוהב את עשבי תיבול איטלקיים ותבלינים על הדף בתוספת עגבניות אלה פשוט באמת יש בעיטה נחמדה אליהם ואז סוף סוף את הנקניק הייתי אומר ארבעה מתוך חמישה הלוואי הנקניקייה היה רק קצת יותר טעים בהחלט פיצה נהדרת כאן אצל פייסאנו עוד ביס אחד

בסדר אנחנו מוכנים לטרוף את הפיצה הבאה שלנו בשיקגו דיפ דיש אנחנו אמנות הפיצה בלייקוויו הם כאן כבר למעלה מ -30 שנה ועכשיו יש להם מיקום שני בלולאה הדרומית ממש מזרחית לשורת המדפסת אמנות הפיצה מגיעה עם הרבה שבחים חוץ מזה שאתם מעירים כל הזמן שאנחנו צריכים לנסות את הפיצה שלנו קודם כל בשנת 2001 הטריביון בשם אותם פיצה המנה העמוקה מספר אחת בשיקגו

באמת שם אותם מספר אחד גם כן והם עשו את רשימת zagat שנה אחר שנה שנה אחר שנה הנה הפרוסה שלי זה מקורר קצת אז מזלג וסכין זרקנו את זה משם אתה יכול לקבל את זה פיצה על ידי פרוסה טכנית זה פיצה ממולאת אבל אנחנו הולכים לזרוק אותו בזירה עם שאר פיצות צלחת עמוקה בואו ניקח ביס כי הוא ביס גדול הקרום הוא לא פריך אבל יש לו

לעיסה טובה עד כה זה באמת ממש מדהים וזה שונה מכל הפשטידות שניסינו עד כה אז כששמעתי לראשונה את השם אמנות הפיצה חשבתי שזה כמו פיצה אמנותית כמו הרטבים משיכות הצבע אבל זה בעצם מהשם של הבעלים אמנות חאבז אז כשמגיעים לסוף הקרום למעשה הרבה יותר פריך הטעם מזכיר לי קצת פיצה פאן אני מוכן לתת את הדירוגים שלי של אמנות זו

של פיצה צלחת עמוקה או פיצה ממולאת איך שאתה רוצה לקרוא לזה מתחיל עם הקרום שלושה מתוך חמישה אני אוהב את ללעוס אליו אני אוהב את הפריכות מבחוץ אבל אני חייב לומר שזה רק מגע שמנוני מדי בשבילי הגבינה היא חמש מתוך חמש בשבילי זה בדיוק סוג של גבינה שאתה רוצה בצלחת עמוקה פיצה או אחרת סופר נמס זה קצת מלוח נהדר טעם נהדר הרוטב אני הולך לתת ארבעה מתוך חמישה שמנמן יש הרבה

זה בהחלט טעים מאוד סוף סוף את הנקניקייה הייתי אומר שלוש וחצי מתוך חמש אני לא ממש יכול למצוא את הנקניקייה בין הר הפיצה הזה אז בחרתי חתיכה קטנה שטעמה בפני עצמה היה לה קצת חריפות אבל הטעם פשוט לא היה כל הדרך לשם בשבילי אנחנו בלייקוויו וזו הפעם הראשונה שלי בפיצה ארטה שאני כל כך מתרגשת נסה את זה זה פרוסת פיצה ג’ינורמית גם כשהרמתי אותה הגבינה הייתה פשוט

מחוספס כל הדרך פיצה זו מריחה מדהים יש טונות של רוטב נוטף מהצדדים זה כמו פיצה עבה יותר לעומת האחרים שהיינו בהם זה גבוה יותר בכל פעם שאני חותך פרוסה אתה יכול לראות את זה גבינה מדהימה למשוך ממש שם להסתכל על זה הקרום אני הולך לתת לו ארבע אני באמת נהנה מזה ברגע שהגעתי לסוף זה זה קשה כדי לטעום את הקרום בפועל בתחתית הפיצה יש שניים

שכבות אחת בתחתית ואז אחת ממש מתחת לרוטב הרוטב אני הולך לתת לו חמש כי זה מה שאני חושב הוא מאוד קדימה פיצה זה אהבתי את זה היה אלה תבלינים איטלקיים על גבי זה וזה היה טעם נהדר את הגבינה אני הולך לתת את זה חמש הייתי פשוט נהנה כל כך הרבה כשעשיתי את קערת הגבינה זה הזכיר אני של אכילת מקלות מוצרלה אני הולך לתת את הנקניקייה שלוש היה לי די קשה למצוא את

נקניק זה היה כמעט כמו חפש את המטמון בסך הכל פיצה ממש מוצקה פרוסות ענקיות וזה ממש כיף זה טעים בסך הכל שוב עוד פיצה מנה עמוקה סופר מוצקה לא יכולה לחכות לאכול עוד קצת עד כה אכלנו שלוש מהפיצות הטובות ביותר במנה עמוקה בשיקגו אבל עדיין יש לנו שתי פשטידות מדהימות לטרוף פלוס וודא שאתה שומר את זה נעול כי אנחנו נכתיר את האלוף לא רק

שיקגו אבל כל העולם לפיצה המנה העמוקה הבאה שלנו אנחנו למעשה אפילו לא בפיצרייה אלא בדירת לינקולן פארק שלנו וזה בגלל שפיצה העוגה שלי כרגע עושה רק משלוח או נשיאה אבל לא יכולנו לתת לזה להפריע לזרוק אותה בזירה עם שאר האתגרים לפיצה המנה העמוקה הטובה ביותר של שיקגו פיצה העוגה שלי קיימת מאז 1971. למעשה יש להם ממש

סיפור מגניב שאתחיל לספר לכם עליו אחרי שאקח את הביס הראשון שלי מפיצה המנה העמוקה והמדהימה הזו, הראשונה שפיצה העוגה שלי נפתחה בשכונת רוג’רס פארק בשיקגו בשנת 1971 ושנתיים לאחר מכן הם הפכו למסעדת המנה העמוקה הראשונה בשיקגו שנפתחה מחוץ למדינת אילינוי ולמעשה היו להם זיכיונות בכל רחבי הארץ אפילו אחד באופן אירוני מספיק בגיינסוויל פלורידה רק אחד נשאר וזה בבאקטאון באמת

ממש פריך כי קיבלנו את הפיצה הזו שהועברה היא לא הגיעה למצב התנור הטרי הזה שהיינו צריכים לזרוק בתנור בערך 10 דקות על 350 סוג של להחזיר אותו לטמפרטורה הרגילה עדיין ממש טוב אבל הייתי מתאר לעצמי שזה יהיה טעים אפילו יותר אם אתה מקבל את זה ממש שם טיפ מקצוען קטן אגב אם אתה מקבל פיצה צלחת עמוקה נמסר לבית שלך אתה רוצה לבקש את זה uncut הקרום בשבילי הוא חמישה מתוך חמישה אני

באמת ככה שיש לו פריכות נחמדה מזכירה לי פיצה בסגנון טברנה אבל אחרי הקראנץ’ הזה אתה מקבל את התחושה הבצקית הרכה יותר והקרום אפילו לא כל כך עבה עם הגבינה אני הולך ללכת על ארבע מתוך חמש זה פשוט לא הרבה גבינה אני לא באמת יכול להחליט אם אני אוהב את הגבינה או אם זה פשוט בסדר כי פשוט אין כל כך הרבה מזה אני באמת אוהב את הרוטב עשבי תיבול איטלקיים על גבי העגבניות נפלו כל ביס שאני לוקח והם

תן לו גם קצת char אז אתה מקבל כתמים שחורים קטנים על הרוטב טוויסט ייחודי חמישה מתוך חמישה ואז סוף סוף את הנקניק אני צריך לתת לו שלושה מתוך חמישה קודם כל שוב בדיוק כמו הגבינה אין הרבה נקניק ואז כאשר אתה עושה לנשוך זה לא רע אבל זה פשוט בסדר וכאשר אתה מדבר בסגנון שיקגו פיצה צלחת עמוקה עם נקניק איטלקי אתה רוצה שהנקניקייה תהיה טעימה אתה ממשיך לאכול מעולם לא שמעתי אפילו על העוגה שלי.

פיצה אני לא יודע איך לואי מוצא את כל אבני החן האלה תקענו אותו בתנור ואני כבר עובד על התיאבון שלי כי זה עכשיו wafted כל הדירה זה כנראה פיצה צלחת עמוקה הראשונה בכל החיים שלי כי אני לא צריך מזלג וסכין עבור ממש את המחבט הדבר הראשון שאני טועם הוא עגבניות טעם חזק מאוד הקרום החזיק עצמה ביחד ממש טוב זה לא כמו להתנפל על.

אין בו כל כך הרבה גבינה שלא ראיתי משיכת גבינה כשחתכנו לתוכה עכשיו לחלק שחיכית לדירוגים שלי של פיצה מאי פאי החל מהקרום אני הולך לתת לזה 5. עכשיו אני יכול באמת להעריך את הלחם האופים של פיצה זו הנקניקייה אני הולך לתת כי שניים לא היה שום גורם וואו אני הולך לתת את הרוטב ארבע ואז אני גם הולך לתת את הגבינה ארבע אני חושב עם הגבינה הייתי קצת.

מאוכזב בהתחלה כי זה לא היה את הגבינה למשוך וזה משהו שאני תמיד רק רוצה לראות אני באמת באמת נהנה הטעם של הגבינה ואין יותר מדי מזה כי הוא מכריע עבור פיצה אני חושב שזה פרוסה מאוזנת ממש נחמד של פיצה פלוס עבור העוגה שלי לא יכולנו לעשות את הסרט הזה בלי לחלוק כבוד למקום הולדתו של פיצה צלחת עמוקה unos נוסדה ב 1943 מאת ריק.

הטענות של ריקרדו ואייק סוול אונו שסיוול המציא את פיצה המנה העמוקה אבל רבים אחרים נותנים את ההבחנה הזו לבכיר בסיסי שהיה השף באונוס פיצה מנה עמוקה בסגנון שיקגו אמיתי היא קרום עמוק ואחריו גבינת מוצרלה ולבסוף תוספות הרוטב ולפעמים קצת יותר גבינה מאז יצירתה פיצה מנה עמוקה הפכה לתופעה עולמית עם רשתות כמו של ג’ורדנו ולו מלנתי המתעוררות ועל ידי הדרך אם אתה.

סרטי אהבה בדיוק כמו זה שצוללים עמוק לתוך מטבחים אזוריים וודאו שאתם מנויים אנחנו מציגים פיקוות ומדריך הטיולים האולטימטיבי שלנו בשיקגו לשנת 2021 זה פוצץ אותנו חזרנו לזרוק את

העוגה שלהם לתערובת לפיצה המנה העמוקה הטובה ביותר של שיקגו ברוכים הבאים לפקוד מכל פיצריות המנה העמוקות שהלכנו אליהן במהלך הסרט הזה פקאוד בולטת ראשונה כי הן היחידות ש

למעשה נוסדה בפרברים ואז נכנסו לעיר שיקגו הם גם ייחודיים כי זה לא פיצה צלחת עמוקה בסגנון שיקגו אמיתי אלא פיצה פאן כי הוא עשה צלחת עמוקה בשנת 1992 הם הגיעו לשכונת לינקולן פארק של שיקגו אנו ממליצים על זה כמעט לכל מי שאכפת לנו למרות שהם קוראים לזה פיצה פאן זה קרוב מאוד שיקגו בסגנון פיצה צלחת עמוקה כי קרום היה נחמד

פריכות פריכה לזה אז החלק הפנימי היה קצת יותר רך כמו לחם טרי שהנקניק הוא טעים במיוחד אז ניסינו הרבה פיצה צלחת עמוקה מהימים האחרונים אתה אולי תוהה האם זה שינה את ההשקפה שלנו על צלחת עמוקה האם אנחנו הולכים לאכול את זה יותר כנראה לא זה עדיין ארוחה חסון הייתי רוצה לאכול רק מדי פעם או אם אנחנו מצלמים עבור

ערוץ עם זה אמר כאשר המשפחה והחברים מגיעים לעיר יהיו לנו אפשרויות טובות יותר לתת להם עבור צלחת עמוקה זה יכול להיות הרוטב המלוח ביותר שיש לנו הרבה אחרים היו יותר כמו עגבניות מאוד חמצמץ זה רק פרוסה פנומנלית של פיצה מה הוא למעלה אנחנו ב peaquads כל הזמן שצילמתי את הפה שלי היה השקיה אני רק רציתי לאכול פיצה זו בהקדם האפשרי אני כל כך פסיכי לנסות את זה פיצה גבינה

אתה יכול למעשה לאכול את הפיצה הזו לאחור עמוסה ברצינות בטעם סירי מופעלת כי כל כך התרגשתי לדבר איתך על פיצה עכשיו על הקרום המקורמל הו אלוהים הקרום המקורמל הוא החלק הטוב ביותר בפיצה הזו שהיא מנצחת מחוץ לרשתות מרובעים ורודים עשויים להיות מסעדת הפיצה העמוקה המפורסמת ביותר בשיקגו כמו לחם איטלקי טרי עם רוטב גבינה ותוספות זה המקורמל

קרום זה מה pique היה כנראה המפורסם ביותר עבור זה הוא באמת משנה משחק כל כך טוב שמתי לב כי כמו פיצה מתקרר זה לא ממש פריך רק לזכור את זה בחשבון שזה מאוד פריך כאשר הוא חם מחוץ לתנור אבל כמו העוגה שלי פיצה של paisano כי הקרום נשאר פריך גם כאשר פיצה מתקרר בסדר אחרי פרוסה וחצי החל עם קרום הו

גבר אני אצטרך לומר ארבע וחצי מתוך חמש אני אוהב את הקרום המקורמל הזה הקרום כמו שאמרתי הוא כמעט כמו לחם טרי אבל אני צריך לחשוב חצי נקודה כי ברגע שזה מתחיל להתקרר כי קראנץ ‘נעלם ,וזה סוג של עניין גדול לי כי פרוסה ראשונה היה כמו קראנץ ‘ואני באמת אוהב את זה רוטב אני הולך צריך תן ארבע מתוך חמש זה מאוד מתובל אבל אני מתגעגע לעגבניות השלמות האלה שהיו לנו בחלק מהעגבניות.

הפשטידות האחרות הגבינה אני הולך לתת ארבע מתוך חמש והנקניקייה האיטלקית היא מושלמת חמישה מתוך חמישה לדעתי זה כל כך טעים שזה מגיע בנתחים גדולים שאתה לא הולך על חפש את המטמון דרך הגבינה והרוטב בסך הכל piquaz מגיע שוב אוהב את המקום הזה ואני בהחלט יכול לומר שנחזור שוב ושוב אה יאמי יאמי יאם לנקניק אני אתן לו חמש מתוך חמש כל כך הרבה טעם הגבינה.

אני הולך לתת חמישה מתוך חמישה בכל פעם שאני נכנס אני מריח מקלות מוצרלה סוג של כמו wafting דרך המסעדה עבור הרוטב אני הולך לתת לו ארבעה מתוך חמישה אהבה זה האחרון עבור הקרום אני הולך לתת לו ארבע וחצי מתוך חמש כי אני כל כך כל כך הרבה אוהב את זה מוצרלה קרום מקורמל זה מה שהופך את הפיצה הזאת מה זה אני אובססיבי לגבי זה לואי כבר עובד כל כך קשה לרוץ חישובים מאחורי הקלעים כדי לתת לך את רוב.

דירוג לא משוחד של פיצות המנה העמוקות הטובות ביותר בשיקגו אבל עם זה אמרתי שרציתי לחלוק גם את שלי אז הנה הם במספר חמש היא אמנות הפיצה ארבע אני הולך לשים את העוגה שלי שלוש הולך להיות שניים של paisano הולך להיות של ברטולי ומספר אחד pequod אכלנו כל כך הרבה פיצה צלחת עמוקה שיקגו בימים האחרונים זה היה די המסע אבל רגע האמת הוא הנה הדירוג הרשמי שלי לשנת 2022 של פיצה דיפ דיש הטובה ביותר בשיקגו.

זכור שלא משנה היכן פשטידת הפיצה נוחתת ברשימה זו זו הולכת להיות אפשרות פנומנלית שנכנסת במספר חמש אמנות הפיצה אני מניח שאני פשוט לא ממש מעריץ גדול של כל עניין הפיצה הממולאת וזה מה שפיצה ארטה היא פשטידת הפיצה העבה ביותר שהייתה לנו במהלך המסע הזה.

שנכנס למספר ארבע הוא העוגה שלי עכשיו חשבתי כי לא קיבלנו זה טרי את התנור שאולי זה השפיע על התוצאה הסופית שלו אבל באמת משקף על.

זה פשוט לא היה כל כך הרבה גבינה ולא נקניק איטלקי סוג של כמו גרסה מעודנת יותר היפסטר של פיצה צלחת עמוקה זה בהחלט הולך להיות האופציה הקלה ביותר מתוך כל הפיצות האלה במספר שלוש קיבלנו paisano’s זה שלך בסגנון שיקגו קלאסי צלחת עמוקה פיצה כי מתחקה אחר מקורותיה כל הדרך חזרה לממציא של פיצה צלחת עמוקה רודי מלנתי בכיר במספר שתיים קיבלנו מועדוני אפונה הם קיבלתי את הקרום המקורמל הזה נקניק איטלקי נהדר.

כתיבת תגובה